Våra tjänster

Vi erbjuder en rad olika tjänster inom industriservice, plåtbearbetning och montage av stålkonstruktioner. Med utgångspunkt i Jönköping täcker vi ett stort område och vi kan tillgodose många behov med precision och tillförlitlighet. 

Uteservice

Vi erbjuder service och underhåll på plats för industrier i hela Jönköpingsområdet. Vare sig det gäller industriservice, hjälp med lager- och hyllstem eller ställningar och pallställage. Vi kan också underlätta hämtning och leverans av dina storskaliga konstruktioner utan problem, vilket säkerställer att du kan fortsätta arbetet utan avbrott.

Besiktning

Ställage ska besiktigas årligen för att förhindra att olyckor sker och vi kan erbjuda årlig samt egenkontroll. Vi har den utbildning som krävs och våra anställda har alla nödvändiga behörigheter och certifieringar såsom truckkort och liftkort m.m. Hör av dig till oss om du vill veta mer om säker lagerhantering.

Montage

Vi utför alla typer av montage och har lång erfarenhet av plåt- och stålkonstruktioner. Några exempel så montage vi gjort är räcken, påkörningsskydd, smidesarbeten. Andra exempel är lagning av lastbryggor och andra industrispecifika konstruktioner. Därmed är konstruktion och svetsning en naturlig del i vår arbetsprocess. 

Har du en idé du vill förverkliga?

Från idé till montage! 

Kom till oss med din idé så hjälper vi dig med allt ifrån konstruktion och ritning, till CNC skärning, kantbockning, svetsning och montering. Vi har möjlighet att ta emot olika typer av uppdrag.  Vi har en laserskärmaskin med fiberteknik, vilket gör att vi kan skära små och medelstora serier snabbt och exakt.  Max kapacitet för laserskärning: Stål 15 mm Rostfritt 8 mmAluminium 8 mmKoppar 5 mmMässing 8 mm

Kontakta oss!